Faciliteiten

Locatievoorzieningen

Panteia heeft een representatieve locatie nabij het Station in Zoetermeer, met uitgebreide zakelijke faciliteiten en onderzoeksruimten. Zo is er een auditorium met bar (geschikt tot 150 bezoekers) met alle denkbare technische faciliteiten. Er zijn luxe vergaderzalen en trainingsruimtes, allen voorzien van de laatste technische snufjes. Er zijn zelfs ruimtes met cameraregistratie en een observatieruimte waar u via een one-way mirror een discussie ongestoord kunt volgen. Verder beschikken we over een eigen callcenter met 60 seats. Onze gasten worden ontvangen in een representatieve receptie met registratiebalie. Catering kan in alle ruimtes worden voorzien of desgewenst in ons representatieve bedrijfsrestaurant.

Evenementenondersteuning

Een zakelijk evenement organiseren is een complexe zaak. Het begint al met het bepalen van een geschikt moment (rekening houdend met vakanties, overige evenementen e.d.). Maar ook de locatie, de catering, de voorzieningen, het uitnodigingsproces en de registratie (en bevestiging) van deelname vergen uw aandacht. Omdat alle processen nauw met elkaar samenhangen is het zaak het organiseren van evenementen aan een ervaren medewerker over te laten, of als u die niet heeft aan een ervaren organisatie.

Wij kunnen voor u het gehele proces begeleiden, van idee tot en met uitvoering. Desgewenst kunt u ook kiezen om alleen van onze locatievoorzieningen gebruik te maken.