Ben jij student? Doe mee aan het onderzoek naar het reisgedrag op het studentenreisproduct!

gepubliceerd: 29-03-2019

Panteia doet jaarlijks onderzoek naar het reisgedrag op het studentenreisproduct (vrij reizen en met korting reizen voor studenten). 

Hierin zijn er de laatste jaren ontwikkelingen waarneembaar die we graag willen duiden. Om deze reden organiseren we groepssessies met een aantal studenten waarin deze ontwikkelingen onderzocht worden. Voor deze groepssessies zijn we op zoek naar studenten (zowel MBO, HBO als Universitair) die, verspreid over een aantal sessies, hieraan deel willen nemen. De groepssessies zullen waarschijnlijk tussen 11 en 19 april georganiseerd worden. De sessies duren ongeveer 1,5 uur. De locatie is nader te bepalen maar zal in de buurt van de woon- en/of studeerplaats zijn. Studenten die deelnemen ontvangen een vergoeding van € 40,-.

 

Graag willen we jullie hulp vragen bij het vinden van studenten die hieraan deel willen nemen. We willen jullie dus ook vragen dit bericht door te sturen aan studenten die jullie kennen of aan organisaties/personen die in contact kunnen komen met studenten. Studenten die deel willen nemen kunnen dit doorgeven aan j.tanis@panteia.nl.

 

Vragen naar aanleiding van dit bericht beantwoorden wij graag.

 

Bedankt aan alle lezers van dit bericht voor jullie hulp!

 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00