Branchemonitoring Panteia biedt alternatief voor gestopt maatwerk CBS

gepubliceerd: 07-11-2019

Brancheorganisaties hebben periodiek behoefte aan informatie over de prestaties van de branche en haar leden, zoals omzet en omzetontwikkeling, de werkgelegenheid en de personeelssamenstelling.

Panteia biedt een branchemonitor aan met data over omzetontwikkelingen en ontwikkelingen op het gebied van de werkgelegenheid in de branche. We volgen hierbij de ontwikkelingen van de groep brancheleden, afgezet tegen de gehele branche en maken doorsnedes op basis van specifieke segmentaties.  Regionale differentiatie behoort ook tot de mogelijkheden. Tevens geven we inzicht in de personeelssamenstelling van de branche en de groep leden van de branche organisatie.

 

Panteia geeft hiermee opvolging aan de maatwerk rapportages van het CBS. CBS is namelijk recentelijk gestopt met deze dienstverlening. Panteia baseert zich op CBS-microdata, vooral BTW data en gegevens uit de polisadministratie.  Wij presenteren de resultaten in een moderne, interactieve digitale vorm, die direct zichtbaar wordt op de website van de brancheorganisatie. Uiteraard zijn de gepresenteerd resultaten niet herleidbaar naar individuele personen of bedrijven.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00