Klanttevredenheid verzuimbegeleiding in transport en logistiek

gepubliceerd: 11-10-2018

In opdracht van het Sectorinstituut Transport en Logistiek voert Panteia een onderzoek uit naar de ervaringen van werknemers in de transport en logistiek met verzuimbegeleiding. Ook de vakbonden werken mee aan dit onderzoek.

Wanneer een werknemer voor langere tijd ziek of arbeidsongeschikt is, moet een werkgever een casemanager of adviseur verzuim aanstellen. Deze ondersteunt zowel de werknemer als de werkgever. Goede verzuimbegeleiding is belangrijk om snel en op een goede manier weer aan het werk te kunnen. Op basis van de ervaringen van medewerkers helpen we de verzuimbegeleiding te verbeteren.

Wanneer u tot de doelgroep behoort, heeft u wellicht telefonisch of in een mail van uw bond een uitnodiging gekregen om aan het onderzoek deel te nemen. Het onderzoek is volledig vertrouwelijk: alle antwoorden worden anoniem verwerkt. Panteia werkt namelijk altijd volgens de hoogste standaarden in het marktonderzoek.

Mocht u vragen over het onderzoek hebben, dan kunt u contact opnemen met het Sectorinstituut Transport en Logistiek (communicatie@stlwerkt.nl) of met Henri Faun van Panteia (h.faun@panteia.nl).

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00