Nationaal Transport Master Plan Turkije

gepubliceerd: 11-10-2018

Panteia is onderdeel van een projectgroep die bezig is om een Nationaal Transport Master Plan voor Turkije te ontwikkelen. Het plan richt zich voornamelijk op de ontwikkeling van een duurzame transportsector die de logistieke sector ondersteunt.

De transportsector van Turkije kan op verschillende vlakken verbeterd worden. Daarom is het doel van dit plan om met een passend voorstel te komen, waardoor deze sector duurzamer, veiliger, schoner, toegankelijker en technologisch innovatiever wordt. Van al deze verbeterpunten kan ook de competitieve logistieke sector profiteren met als gevolg dat het concurrentievermogen van Turkije vergroot wordt.

Het project bestaat uit vijf fasen. De eerste stap bestaat uit een analyse van de huidige situatie in de Turkse transportsector. Vervolgens worden er interviews gehouden; 400.000 gesprekken met weggebruikers en 750 gesprekken met belangrijke organisaties in de transportsector. Op basis van deze informatie wordt de derde stap in gang gezet. Deze bestaat uit de ontwikkeling van een nationaal transport model voor personen- en vrachtvervoer, en het maken van prognoses van transportstromen tot het jaar 2036. Daarna worden mogelijke knelpunten in de infrastructuur en een te maken kosten- en batenanalyse in kaart gebracht en worden mogelijke oplossingen gepresenteerd. De laatste fase is een institutionele versterking en training van medewerkers van relevante ministeries.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00