Panteia presenteert effecten Nieuwe Zijderoute op RailFreight Summit in Polen

gepubliceerd: 11-10-2018

In toenemende mate wordt de Nieuwe Zijderoute door verladers en expediteurs opgenomen in supply chains. Cruciaal in deze verbinding is Polen.

Polen is strategisch gelegen op deze corridor. Polen is al vaak een begin- of eindpunt voor treinen van en naar China, als draaischijf voor landen in Centraal Europa.

Op 20 en 21 maart vindt de RailFreight Summit plaats in Wroclaw, Polen. Tijdens dit event staan de Nieuwe Zijderoute en de ontwikkeling van Polen centraal. Gerenommeerde sprekers vertellen over de strategische implicaties van het OBOR project. Ook zullen sprekers van o.a. DHL, Duisport, KZT Express, Savvy Telematics, InterRail Poland, NUNNER Logistics en Pisil hun praktijkervaringen delen.

Chris Wensink, consultant transport & mobiliteit bij Panteia, zal tijdens de summit een presentatie geven over de effecten van de Nieuwe Zijderoute op de internationale goederenvervoer corridors. Panteia voert een studie uit naar de effecten van de Nieuwe Zijderoute op de Nederlandse transport- en logistieke sector. Recent vond er in het kader van dit onderzoek bij Panteia een workshop plaats met een groot aantal Nederlandse stakeholders en delegaties uit China, Polen en Wit-Rusland. De Poolse en Wit-Russische vice-ministers van Transport waren hierbij aanwezig.

Het volledige programma vindt u op https://www.railfreightsummit.com/programme/ .

Aanmelden voor de summit is mogelijk via het registratieformulier. U profiteert van 30% korting door de VIP code RFSUMMIT2018PNT in te vullen bij de registratie.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00