Panteia selecteerde de beste supermarktondernemers voor Zo2Z-award

gepubliceerd: 11-10-2018

Iedere twee jaar organiseert het Vakcentrum de Supermarktondernemer van het jaar verkiezing. Deze verkiezing staat bekend als de Zo2Z-award: de zelfstandige ondernemer onderscheidt zich. Panteia is al acht edities nauw betrokken bij de verkiezing.

Bij deze editie heeft Panteia alle ondernemers een uur lang telefonisch geïnterviewd. Deze gesprekken zijn gevoerd aan de hand van een vragenlijst waarbij ondernemerschap, klanten, assortiment, werkgeverschap en innovatie aan bod komen. De ondernemerschap-vragen zijn ontwikkeld met Jeroen de Jong, hoogleraar in Utrecht. Samen met de resultaten van een klanttevredenheidsonderzoek en een medewerkersmotivatieonderzoek is de informatie uit de interviews gebruikt om een rangorde per provincie vast te stellen.

Op vrijdag 24 maart zijn alle provinciewinnaars bezocht en hebben zij de promotiematerialen ontvangen waarmee zij zichzelf en vooral ook hun winkel en de medewerkers in het zonnetje kunnen zetten. De deelnemers zijn op 28 maart te gast geweest bij de ING Bank. Daar hebben ze een korte 'pitch training' gekregen. Aansluitend is van iedere pitch een filmpje gemaakt. Deze filmpjes zijn binnenkort te zien via social media. In de pitch hebben de ondernemers uitgelegd waarom zij nu juist de beste ondernemer zijn.

In de komende weken voert Panteia gesprekken met de provinciewinnaars en komt daarna met een nieuwe ranglijst waarbij drie ondernemers worden geselecteerd die in aanmerking komen voor de landelijke finale, waar voor de titel de Beste zelfstandige supermarktondernemer van Nederland wordt gestreden.

Een echte vakjury bezoekt de drie kandidaten die na de ronde door Nederland van Panteia overblijven en maakt de uiteindelijke keuze. Op 10 mei wordt de uitslag bekend gemaakt op de Dag van het Vakcentrum.

Meer informatie over de Zo2Z-award en de uitslag kunt u vinden op de website van het Vakcentrum.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00