Panteia verzorgt sessies op DNA-congres

gepubliceerd: 11-10-2018

Op 15 en 16 juni 2017 organiseert De Nederlandse Associatie (DNA) het tweedaagse DNA-jaarcongres. Panteia verzorgt op beide dagen een sessie.

Sessie MKB-toets

John Boog geeft 15 juni een lezing over de MKB-toets.

Waarom een MKB-toets? Het kabinet gaat een speciale MKB-toets uitwerken die het makkelijker moet maken voor kleine bedrijven om te voldoen aan allerlei wettelijke verplichtingen.

Hoe aanpakken? Om de naleefbaarheid en praktische werkbaarheid van voorgenomen regelgeving te testen, stelt de minister voor om gebruik te maken van testpanels van representatieve ondernemers

Hoe als branche helpen? Van Think Small First naar Act Small First. Vertegenwoordigers van het MKB worden eerder in het proces betrokken bij voorgenomen overheidsinterventies. Panels, enquêtes, praktijksimulaties en experimenten behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Wat ziet u voor mogelijkheden?

Sessie Vrouwen naar de Top

Natasha Stroeker geeft op 16 juni een lezing over vrouwen en topposities.

Ze gaat in op enkele achtergronden en tips voor vrouwen om hun carrièredoelen te kunnen realiseren. Daarna zal zij kort in gesprek gaan met de deelnemers omtrent vragen als: Wat is de rol van vrouwen in verenigingsland? Is meer diversiteit gewenst in verenigingsland? Hoe is dit te bewerkstellingen? Zijn er vrouwennetwerken?

Lees meer over het onderzoek 'Vrouwen op weg naar de vrije plekken in RvC's en RvB's van top200 bedrijven' 

 

 

Download publicatie

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00