Presentatie VN Global Sustainable Transport Conference in Turkmenistan

gepubliceerd: 11-10-2018

Panteia houdt tijdens de VN Global Sustainable Transport Conference in Ashgabat (Turkmenistan) een presentatie over de ontwikkeling van de corridors tussen Aziƫ en Europa.

De conferentie richt zich op de manieren waarop de transportsector wereldwijd duurzamer kan worden gemaakt. Het doel van de eerste wereldwijde conferentie is inzicht te krijgen in de kansen om een duurzame toekomst mogelijk te maken. Belangrijke bewindspersonen zullen bij deze conferentie aanwezig zijn, zoals Secretaris-Generaal van de VN Ban Ki-Moon. Panteia is hierbij aanwezig en geeft richting aan het toekomstige VN beleid. Panteia is gekozen om een presentatie te geven, omdat Panteia wereldwijd bekend staan als een toonaangevend kennisinstituut in de transportsector. Zo ontwikkelt Panteia zeven van de negen Europese Ten-T corridors in opdracht van de Europese Commissie.
Menno Menist (Internationale Sales Directeur, Transport en Mobiliteit) zal deze presentatie verzorgen. De presentatie van Menno Menist gaat over drie onderwerpen; de ontwikkeling van corridors en de rol van Turkmenistan tussen Aziatische en Europese corridors, de impact van het toegenomen spoorvervoer tussen China en Europa en de toekomstige transport flows. Dit alles om een goed beeld te krijgen van waar de huidige infrastructuur tekort schiet. Daarnaast zal worden aangegeven hoe een land zijn positie als logistics hub kan verbeteren.
Panteia maakt voor de presentatie gebruik van de corridor methodologie. Dit zijn methodes die de toekomstige transport flows vergelijken met de huidige flows. Op deze manier wordt duidelijk waar de pijnpunten zich bevinden, wat de aanleidingen zijn voor deze problemen en dus ook hoe deze verholpen kunnen worden. Dergelijke onderzoeken voert Panteia vaker uit, ook internationaal.
Lees hier meer over de VN Global Sustainable Transport Conference.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00