Seminar Nieuw DNA in Transport & Logistiek

gepubliceerd: 11-10-2018

Panteia heeft onderzoek gedaan naar het nieuwe DNA voor transport- en logistieke bedrijven en hier zal binnenkort een interactief seminar over plaatsvinden.

De transport- en logistieke sector heeft sinds de economische crisis een moeilijke tijd achter de rug, maar de economie lijkt nu weer aan te trekken. Toch zullen transport- en logistieke bedrijven het DNA van de onderneming moeten aanpassen om beter aan te sluiten op de veranderende marktomstandigheden.

TVM verzekeringen, TLN en ING organiseren, samen met BuzzMaster en Rens de Jong (presentator BNR Nieuwsradio en RTLZ), een inspirerende middag. Er wordt ingegaan op verschillende vragen rondom dit nieuwe DNA. Zoals:

  • Welke ontwikkelingen verwachten ondernemers in de komende jaren en welke gevolgen heeft dit voor de activiteiten van de NL ondernemer?
  • Welke gevolgen heeft dit voor de wijze waarop de NL onderneming is georganiseerd?
  • Aan welke competenties moet de medewerker/ondernemer voldoen?
  • Welk imago heeft de transportsector nodig om de juiste mensen aan te trekken?
  • Hoe kan je als ondernemer inspelen op de te verwachten ontwikkelingen?
Meer informatie en aanmelden U kunt zich nog aanmelden voor dit seminar, dat bij ING Amsterdam (Bijlmerplein 888, 1102 MG Amsterdam) op woensdag 9 november 2016, plaatsvindt. Meer informatie over dit seminar, het programma en het aanmeldingsformulier vindt u hier: https://www.ing-events.nl/transportenlogistiek2016/nl/

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00