Kwalitatief onderzoek

Panteia is expert op het gebied van kwalitatief onderzoek. Bij Panteia is kwalitatief onderzoek er op gericht om te achterhalen wat er speelt bij consument, afnemer of burger en hiervan te leren en er inspiratie uit te halen.

Kwalitatief onderzoek geeft belangrijke informatie om gedrag te kunnen verklaren of voorspellen, maar ook om te bepalen wat mensen in beweging kan zetten en waar hiervoor de beste aanknopingspunten of ‘haakjes’ zitten.

Maatwerk Kwalitatief onderzoek is altijd maatwerk, afgestemd op uw behoeften en de fase van het ontwikkelingsproces van uw producten en diensten. Onderzoek waarin we samen tot de beste resultaten komen. Op deze wijze wordt de basis gelegd voor bruikbare onderzoeksresultaten.

Uit de veelheid aan onderzoeksoplossingen die wij kunnen bieden, kiezen we de vorm die het beste bij het vraagstuk en bij uw situatie past. Kwalitatief onderzoek ten dienste van innovaties bijvoorbeeld, ziet er anders uit dan onderzoek dat dient als hulpmiddel bij de ontwikkeling of toetsing van producten, diensten of beleid.

Expertise Bij Panteia kunt u rekenen op ondersteuning door ervaren en enthousiaste onderzoekers, die niet alleen de nodige onderzoeksvaardigheden in de vingers hebben, maar ook een achtergrond hebben in consumentengedrag en –psychologie. Bovendien hebben wij veel ervaring met onderzoek in diverse branches en op verschillende beleidsterreinen. Een belangrijke basis voor het kunnen maken van een praktische vertaalslag.

Meer lezen over wat Panteia op het gebied van kwalitatief onderzoek te bieden heeft:

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00