Workshops en evenementen

gepubliceerd: 28-09-2018

Panteia organiseert met regelmaat workshops, evenementen en symposia op diverse expertisegebieden.

Panteia Meet-up 2020

 

23 januari 2020 vond onze Panteia Meet-up voor klanten plaats in het Auditorium van ons kantoorgebouw te Zoetermeer.

 

Tijdens deze middag lieten onze klanten zich inspireren door de sprekers Doekle Terpstra - Techniek Nederland-, Gerard Mulder en zijn collega Bauke Visser - Textkernel- die een presentatie gaven rond het centrale thema “Kansen grijpen door de onzekerheid te omarmen”.

 

Naast de traditionele Nieuwjaars borrel was er dit jaar dus ook aandacht voor inhoud. Jan-Willem Siebers trapte de Panteia Meet-up af. Gerard Mulder gaf vervolgens een presentie over hoe Textkernel door middel van slimme techniek het matchingsproces van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt versterkt en versnelt. En collega Bauke Mulder nam daarna de klanten mee in een wandeling door de 3D simulatie van skills uit vacatures in de Nederlandse markt. Doekle Terpstra sloot de presentaties af over de uitvoering van het Klimaatakkoord en hoe Techniek Nederland leden onmisbaar zijn bij het realiseren van de doelstellingen.

 

We zijn trots dat we zo een mooie groep klanten hebben mogen ontvangen. We hebben met het team en veel van onze klanten ontzettend genoten van deze succesvolle leuke middag en we kijken uit naar de volgende!

 

 

 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00